Parlamentul României

Legea nr. 321/2001 privind acordarea gratuită de lapte praf pentru copii cu vârste cuprinse între 0-12 luni

Modificări (...), Puneri în aplicare (1), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 27 iunie 2001

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Art. 1. -

(1) Se aprobă acordarea gratuită de lapte praf, formulă pentru sugari, copiilor cu vârste cuprinse între 0-12 luni care nu beneficiază de lapte matern.

(2) Costul laptelui praf acordat în condițiile alin. (1) se suportă din bugetul Ministerului Sănătății și Familiei.

Art. 2. -

Distribuirea laptelui praf se realizează prin consiliile locale ale municipiilor, orașelor și comunelor, respectiv consiliile locale ale sectoarelor municipiului București.

Art. 3. -

Ministerul Sănătății și Familiei și Ministerul Administrației Publice elaborează norme, aprobate prin ordin comun, privind modul de achiziționare și distribuire a laptelui praf acordat gratuit copiilor cu vârste cuprinse între 0-12 luni, care se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I, în termen de 5 zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

Această lege a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din 12 iunie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituția României.
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
VALER DORNEANU

Această lege a fost adoptată de Senat în ședința din 18 iunie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituția României.

PREȘEDINTELE SENATULUI
NICOLAE VĂCĂROIU

București, 26 iunie 2001.

Nr. 321.

;
se încarcă...