Comisia Comunităților Europene

Regulamentul nr. 37/2005 privind monitorizarea temperaturii din mijloacele de transport, din spațiile de antrepozitare și depozitare a alimentelor congelate rapid destinate consumului uman (Text cu relevanță pentru SEE)
Număr celex: 32005R0037

Modificări (...)

În vigoare de la 13 ianuarie 2005

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă

sau autentifică-te

  •  

REGULAMENTUL (CE) nr. 37/2005 AL COMISIEI
din 12 ianuarie 2005
privind monitorizarea temperaturii din mijloacele de transport, din
spațiile de antrepozitare și depozitare a alimentelor congelate rapid
destinate consumului uman
(Text cu relevanță pentru SEE)

COMISIA COMUNITĂȚILOR EUROPENE,

având în vedere Tratatul de instituire a Comunității Europene,

având în vedere Directiva 89/108/CEE a Consiliului din 21 decembrie 1988 de apropiere a legislațiilor statelor membre cu privire la alimentele congelate rapid destinate consumului uman1, în special articolul 11,

întrucât:

(1) Directiva 92/1/CEE a Comisiei din 13 ianuarie 1992 privind monitorizarea temperaturii din mijloacele de transport și din spațiile de antrepozitare și depozitare a alimentelor congelate rapid destinate consumului uman2 conține dispoziții prin care să se asigure respectarea integrală a temperaturilor prevăzute de Directiva 89/108/CEE.

(2) Atunci când s-a adoptat Directiva 92/1/CEE nu exista un standard european pentru instrumentele de monitorizare a temperaturii din mijloacele de transport și din spațiile de antrepozitare și de depozitare a alimentelor congelate rapid.

(3) Comitetul European pentru Standardizare a stabilit standarde referitoare la instrumentele de înregistrare a temperaturii aerului și termometre în 1999 și 2001. Utilizarea acestor standarde unitare ar asigura conformitatea echipamentului folosit pentru monitorizarea temperaturilor alimentelor cu un set armonizat de cerințe tehnice.

..........


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...