Consiliul Uniunii Europene

Decizia nr. 614/2005 privind aderarea Comunității Europene la Regulamentele Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite Nr. 94 privind omologarea vehiculelor în ceea ce privește protecția pasagerilor în caz de coliziune frontală și Nr. 95 privind omologarea vehiculelor în ceea ce privește protecția pasagerilor în caz de coliziune laterală (Text cu relevanță pentru SEE)
Număr celex: 32005D0614

Modificări (...)

În vigoare de la 22 august 2005

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă

sau autentifică-te

  •  

DECIZIA CONSILIULUI
din 18 iulie 2005
privind aderarea Comunității Europene la Regulamentele Comisiei
Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite Nr. 94
privind omologarea vehiculelor în ceea ce privește protecția
pasagerilor în caz de coliziune frontală și Nr. 95 privind omologarea
vehiculelor în ceea ce privește protecția pasagerilor în caz de
coliziune laterală (Text cu relevanță pentru SEE) (2005/614/CE)

CONSILIUL UNIUNII EUROPENE,

având în vedere Tratatul de instituire a Comunității Europene,

având în vedere Decizia 97/836/CE a Consiliului din 27 noiembrie 1997 în vederea aderării Comunității Europene la Acordul Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite privind adoptarea specificațiilor tehnice uniforme pentru vehicule cu roți, echipamente și componente care pot fi montate și/sau folosite la vehicule cu roți și condițiile pentru recunoașterea reciprocă a omologărilor acordate pe baza acestor specificații ("Acordul revizuit din 1958")1, în special articolul 3 alineatul (3) și articolul 4 alineatul (2),

având în vedere propunerea Comisiei,

..........


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...