Cumpără forma actualizată
  •  

Art. 1. -

(1) Se aprobă Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 40/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020, denumită în continuare Ordonanță, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

(2) Normele metodologice vizează implementarea următoarelor programe operaționale: Programul operațional Regional, Programul operațional Asistență tehnică, Programul operațional Competitivitate, Programul operațional Capital uman, Programul operațional Capacitatea administrativă, Programul operațional Infrastructură mare și Programul operațional pentru Ajutorarea persoanelor defavorizate.

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 93/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 40/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 93/2016:
Art 1
Art 2
Art 3
;
loading ...