Comisia Centrală Fiscală

Decizia nr. 3/2006 privind art. 8 și art. 151 alin. (2) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal

Modificări (...), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 16 august 2006

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Art. 8 și art. 151 alin. (2) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, pct. 55 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 44/2004, cu modificările ulterioare:

În scopuri de taxă pe valoarea adăugată, dacă o persoană juridică nerezidentă desfășoară în România activități care generează unul sau mai multe sedii permanente, conform art. 8 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, aceasta poate să înregistreze ca plătitor de taxă pe valoarea adăugată, în condițiile prevăzute de lege, numai sediul permanent desemnat în acest scop de către persoana juridică nerezidentă, care va îndeplini toate obligațiile privind taxa pe valoarea adăugată ale sediilor permanente din România ale respectivei persoane juridice nerezidente. Decizia de a desemna un singur sediu permanent pentru a reprezenta în scopuri de taxă pe valoarea adăugată toate sediile permanente ale aceleiași persoane juridice nerezidente se comunică tuturor organelor fiscale în raza cărora își desfășoară activitatea sediile permanente.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...