Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperatie - ANIMMC

Memorandumul de înțelegere între Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație din România și Corporația pentru Mici Afaceri din Republica Coreea din 19.10.2005 *)

Modificări (...), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 06 octombrie 2006

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

*) Traducere.

Prezentul memorandum de înțelegere este încheiat între Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație, cu sediul social în București, str. Poterași nr. 11, sectorul 4, România (denumită în continuare ANIMMC), și Corporația pentru Mici Afaceri din Republica Coreea (Small Business Corporation), cu sediul social în 24-3 Yoido-dong, Youngdeungpr-ku, Seul, Coreea (denumită în continuare SBC), privind cooperarea reciprocă dintre industriile mici și mijlocii din ambele țări.

Atât ANIMMC, cât și SBC doresc să colaboreze în scopul cooperării dintre industriile mici și mijlocii din Coreea și România și au convenit cele ce urmează:

1. ANIMMC și SBC vor schimba informațiile disponibile referitoare la intensificarea colaborării în afaceri dintre industriile mici și mijlocii atât din Coreea, cât și din România, cum sunt licențele tehnice, societățile mixte, comerțul, alianțele strategice.

2. ANIMMC și SBC își vor furniza reciproc servicii care se vor încadra de la identificarea partenerilor de afaceri corespunzători până la semnarea contractelor de colaborare încheiate între firmele din ambele țări în cadrul capacității ambelor organizații.

3. Pentru a înlesni implementarea prezentului memorandum de înțelegere, ANIMMC și SBC își vor numi funcționarii în calitate de coordonatori industriali, care vor avea în răspundere urmărirea și coordonarea problemelor legate de prezentul memorandum de înțelegere.

4. ANIMMC și SBC vor pregăti și vor ajuta la realizarea evenimentelor promoționale, seminariilor și simpozioanelor, și schimbul de delegații, iar coordonatorii industriali vor promova ocaziile pentru investiții, transferul de tehnologii și orice alte tranzacții dintre cele două țări.

5. ANIMMC și SBC vor trata informațiile obținute de la cealaltă parte privind anumite societăți și/sau proiecte specifice, în baza prezentului memorandum de înțelegere, drept strict confidențiale și se vor folosi de acestea numai în scopul colaborării în afaceri.

6. Asupra problemelor care nu au putut fi hotărâte prin prezentul memorandum de înțelegere se va decide în urma consultării dintre ANIMMC și SBC.

7. Prezentul memorandum de înțelegere va avea efect la semnarea acestuia de către ambele părți și poate înceta în baza unei notificări trimise cu o lună înainte de către cealaltă parte.

Drept care prezentul memorandum de înțelegere a fost semnat de către reprezentanții deplin autorizați ai ANIMMC și SBC astăzi, 19 octombrie 2005.

Pentru Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici Pentru Corporația pentru Mici Afaceri
și Mijlocii și Cooperație din România, din Republica Coreea,
Eugen Ovidiu Chirovici, Hong-Kyung Kim,
președinte președinte

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...