Ministerul Finanțelor Publice - MFP

Ordinul nr. 1711/2005 privind publicarea Memorandumului de finanțare dintre Guvernul României și Comisia Europeană referitor la Programul 2004 pentru sprijin comunitar în domeniul securității nucleare pentru România

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 21 decembrie 2005

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 11 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea și funcționarea Ministerului Finanțelor Publice și a Agenției Naționale de Administrare Fiscală,

în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (2) din Legea nr. 590/2003 privind tratatele,

ministrul finanțelor publice emite următorul ordin:

Art. 1. -

Se aprobă publicarea Memorandumului de finanțare dintre Guvernul României și Comisia Europeană referitor la Programul 2004 pentru sprijin comunitar în domeniul securității nucleare pentru România, semnat la București la 21 decembrie 2004, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezentul ordin.

*) Anexa se publică ulterior în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.162 bis în afara abonamentului, care se poate achiziționa de la Centrul pentru relații cu publicul al Regiei Autonome "Monitorul Oficial", București, șos. Panduri nr. 1.

Art. 2. -

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul finanțelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu

București, 14 noiembrie 2005.

Nr. 1.711.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...