Guvernul României

Hotărârea nr. 892/2006 privind închiderea Punctului de control pentru trecerea frontierei Giurgiu (România) - Ruse (Bulgaria) Gara Fluvială km 492+500, pentru traficul internațional de călători

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 18 iulie 2006

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, al art. 9 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobată cu modificări prin Legea nr. 243/2002, cu modificările și completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Pe data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se închide Punctul de control pentru trecerea frontierei Giurgiu (România) - Ruse (Bulgaria) Gara Fluvială km 492+500, pentru traficul internațional de călători.

Art. 2. -

Personalul Poliției de frontieră, precum și posturile aferente din cadrul punctului de control pentru trecerea frontierei prevăzut la art. 1 se redistribuie în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Art. 3. -

Mijloacele fixe și obiectele de inventar din dotarea Punctului de control pentru trecerea frontierei Giurgiu (România) - Ruse (Bulgaria) Gara Fluvială km 492+500 se transferă, în mod corespunzător, în gestiunea Punctului de trecere a frontierei Giurgiu.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemnează:
Ministrul finanțelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu
Ministrul transporturilor, construcțiilor și turismului,
Radu Mircea Berceanu
Ministrul administrației și internelor,
Vasile Blaga

București, 5 iulie 2006.

Nr. 892.

;
se încarcă...