Cumpără forma actualizată
  •  

După articolul 8 se introduce un nou articol, articolul 8^1 , cu următorul cuprins: - " -
Art. 81. -

(1) Ordonatorii principali și secundari de credite pot beneficia de serviciile specialiștilor din cadrul instituțiilor publice aflate în coordonarea sau sub autoritatea acestora. Reviste (1)

(2) În perioada în care desfășoară această activitate, personalul de specialitate prevăzut la alin. (1) își păstrează toate drepturile salariale de la locul de muncă și beneficiază de decontarea cheltuielilor de transport și cazare.

(3) Cheltuielile de personal și cele pentru transport și cazare sunt suportate de angajator."

Acesta este un fragment din Legea nr. 71/2015 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum și alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 71/2015:
Art I
Art 8^1 "
Art 32 "
Art 32^1 "
Art 33 "
Art 43 "
Art 49 "
Art 50 Nr. crt. Funcția clericală Numărul de posturi pentru care se asigură sprijin lunar la salarizare Funcția didactică cu care se asimilează Preot, diacon, pastor, vestitor, imam, rabin, cantor, oficiant de cult 15.250
Art 2 «
Art 5 «
Art II
Reviste:
Definiția sintagmei "salarizat la același nivel"
;
se încarcă...