Cumpără forma actualizată
  •  

După articolul 32 se introduce un nou articol, articolul 32^1 , cu următorul cuprins: - " -
Art. 321. -

(1) Salarizarea personalului din cadrul Secretariatului de Stat pentru Culte se stabilește la nivelul de salarizare aferent funcțiilor din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

(2) Asimilarea funcțiilor și salariilor din cadrul Secretariatului de Stat pentru Culte cu funcțiile și nivelul de salarizare al acestora din cadrul Secretariatului General al Guvernului, precum și stabilirea nivelului concret al drepturilor salariale se fac prin ordin comun al secretarului general al Secretariatului General al Guvernului și al secretarului de stat din cadrul Secretariatului de Stat pentru Culte."

Acesta este un fragment din Legea nr. 71/2015 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum și alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 71/2015:
Art I
Art 8^1 "
Art 32 "
Art 32^1 "
Art 33 "
Art 43 "
Art 49 "
Art 50 Nr. crt. Funcția clericală Numărul de posturi pentru care se asigură sprijin lunar la salarizare Funcția didactică cu care se asimilează Preot, diacon, pastor, vestitor, imam, rabin, cantor, oficiant de cult 15.250
Art 2 «
Art 5 «
Art II
;
se încarcă...