Ministerul Finanțelor Publice - MFP

Ordinul nr. 1711/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice privind finanțarea acțiunilor de pregătire a economiei naționale și a teritoriului pentru apărare și întocmirea bugetului de stat pentru război

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 26 ianuarie 2005

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În baza prevederilor art. 39 din Legea nr. 477/2003 privind pregătirea economiei naționale și a teritoriului pentru apărare, ale art. 3 alin. (2) și ale art. 10 alin. (6) din Hotărârea Guvernului nr. 1.574/2003 privind organizarea și funcționarea Ministerului Finanțelor Publice și a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, cu modificările și completările ulterioare,

ministrul finanțelor publice emite următorul ordin:

Art. 1. -

Se aprobă Normele metodologice privind finanțarea acțiunilor de pregătire a economiei naționale și a teritoriului pentru apărare și întocmirea bugetului de stat pentru război, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2. -

Pe data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Precizările metodologice privind elaborarea bugetului de stat pentru primul an de război nr. 60.365/1996, Normele metodologice privind finanțarea acțiunilor de pregătire a economiei naționale și a teritoriului pentru apărare nr. 50.248/1997, emise de Ministerul Finanțelor, precum și orice alte prevederi contrare.

Art. 3. -

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Ministrul finanțelor publice,
Gheorghe Gherghina,
secretar de stat

București, 16 noiembrie 2004.

Nr. 1.711.

ANEXĂ

NORME METODOLOGICE
privind finanțarea acțiunilor de pregătire a economiei
naționale și a teritoriului pentru apărare
și întocmirea bugetului de stat pentru război

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...