Parlamentul României

Legea nr. 514/2004 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 82/2004 privind măsurile necesare pentru accesibilizarea fondului forestier prin construirea de drumuri forestiere

Modificări (1), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 29 noiembrie 2004 până la 29 martie 2008, fiind abrogat prin Codul Silvic 2008.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Articol unic. -

Se aprobă Ordonanța Guvernului nr. 82 din 19 august 2004 privind măsurile necesare pentru accesibilizarea fondului forestier prin construirea de drumuri forestiere, adoptată în temeiul art. 1 pct. II.5 din Legea nr. 291/2004 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 796 din 27 august 2004, cu următoarea modificare:

- Articolul 1 va avea următorul cuprins:

"

Art. 1. -

Autoritatea publică centrală care răspunde de silvicultură asigură măsurile necesare pentru construirea de drumuri forestiere, pentru asigurarea accesibilizării fondului forestier în vederea desfășurării lucrărilor silvo-culturale, pentru asigurarea condițiilor de prevenire și stingere a incendiilor, pentru asigurarea unei activități de exploatare a pădurilor în condiții ecologice și de rentabilitate."

Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 și ale art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR PREȘEDINTELE SENATULUI
VALER DORNEANU NICOLAE VĂCĂROIU

București, 23 noiembrie 2004.

Nr. 514.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...