Salarizarea și alte drepturi ale personalului din administrația centrală a Ministerului Afacerilor Externe - Salarizarea -
Art. 9.
-

(1) Salariile de bază ale membrilor Corpului diplomatic și consular și ale personalului care ocupă funcții de execuție specifice Ministerului Afacerilor Externe se stabilesc pe baza coeficientului de multiplicare, aplicat la valoarea de referință sectorială prevăzută în anexele nr. 1 și 2, care se aplică, de drept, pentru funcțiile diplomatice și consulare și funcțiile de execuție specifice Ministerului Afacerilor Externe.

(2) Coeficienții de multiplicare pe baza cărora se stabilește salariul de bază lunar pentru personalul diplomatic și consular sunt prevăzuți în anexa nr. 1, iar pentru personalul care îndeplinește funcții de execuție specifice Ministerului Afacerilor Externe sunt prevăzuți în anexa nr. 2.

Acesta este un fragment din Legea nr. 495/2004 privind salarizarea și alte drepturi bănești ale personalului din administrația centrală a Ministerului Afacerilor Externe și de la misiunile diplomatice, oficiile consulare și institutele culturale românești din străinătate. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 495/2004:
Art 1 Dispoziții generale
Art 2 Dispoziții generale
Art 3 Dispoziții generale
Art 4 Dispoziții generale
Art 5 Dispoziții generale
Art 6 Dispoziții generale
Art 7 Dispoziții generale
Art 8 Salarizarea
Art 9 Salarizarea
Art 10 Salarizarea
Art 11 Salarizarea
Art 12 Salarizarea
Art 13 Salarizarea
Art 14 Salarizarea
Art 15 Salarizarea
Art 16 Salarizarea
Art 17 Salarizarea
Art 18 Alte drepturi bănești
Art 19 Alte drepturi bănești
;
se încarcă...