Art 15 Organizarea Sistemului Național | Ordonanță de urgență 21/2004

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Organizarea Sistemului Național -
Art. 15.
-

(1) La nivelul ministerelor, al altor instituții publice centrale cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență, al municipiilor - cu excepția municipiului București -, al orașelor și comunelor se constituie centre operative pentru situații de urgență, denumite în continuare centre operative. Modificări (1)

(2) La ministerele și instituțiile publice centrale cu atribuții și funcții de sprijin complexe în prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență, prevăzute în anexa nr. 1, centrele operative se constituie ca structuri cu activitate permanentă. Modificări (1)

(3) Centrele operative prevăzute la alin. (2) îndeplinesc permanent funcțiile prevăzute la art. 13 alin. (3), în domeniile de competență, ale ministerelor și instituțiilor publice centrale respective.

(4) Centrele operative prevăzute la alin. (2) se constituie din personalul aparatului propriu al autorității respective, prin ordin al ministrului, conducătorului instituției publice centrale sau prin dispoziție a primarului.

(5) Centrele operative asigură secretariatele tehnice ale comitetelor constituite la nivelul autorităților publice centrale sau locale prevăzute la alin. (1).

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 21/2004:
Art 5 Dispoziții generale
Art 6 Organizarea Sistemului Național
Art 7 Organizarea Sistemului Național
Art 8 Organizarea Sistemului Național
Art 9 Organizarea Sistemului Național
Art 10 Organizarea Sistemului Național
Art 11 Organizarea Sistemului Național
Art 12 Organizarea Sistemului Național
Art 13 Organizarea Sistemului Național
Art 14 Organizarea Sistemului Național
Art 15 Organizarea Sistemului Național
Art 16 Organizarea Sistemului Național
Art 17 Organizarea Sistemului Național
Art 18 Organizarea Sistemului Național
Art 19 Organizarea Sistemului Național
Art 20 Atribuțiile componentelor Sistemului Național
Art 21 Atribuțiile componentelor Sistemului Național
Art 22 Atribuțiile componentelor Sistemului Național
Art 23 Atribuțiile componentelor Sistemului Național
Art 24 Atribuțiile componentelor Sistemului Național
Art 25 Atribuțiile componentelor Sistemului Național
;
se încarcă...