Camera Deputaților

Hotărârea nr. 12/2015 privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a doamnei deputat Elena Gabriela Udrea

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 10 februarie 2015

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

Având în vedere solicitarea ministrului justiției, domnul Robert Marius Cazanciuc, de încuviințare a arestării preventive a doamnei deputat Elena Gabriela Udrea în Dosarul nr. 880/P/2014, transmisă Camerei Deputaților cu Adresa nr. 2/10.547/2015,

în temeiul dispozițiilor art. 72 alin. (2) din Constituția României, republicată, ale art. 24 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor, republicată, cu modificările ulterioare, și ale art. 195 din Regulamentul Camerei Deputaților, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaților nr. 8/1994, republicat, cu modificările și completările ulterioare,

Camera Deputaților adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Camera Deputaților încuviințează reținerea și arestarea preventivă a doamnei deputat Elena Gabriela Udrea în Dosarul nr. 880/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din 9 februarie 2015, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.

PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
VALERIU-ȘTEFAN ZGONEA

București, 9 februarie 2015.

Nr. 12.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...