Camera Deputaților

Hotărârea nr. 65/2014 privind încuviințarea arestării preventive a unui deputat*)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 09 decembrie 2014

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

*) În ședința Camerei Deputaților din 9 decembrie 2014 a fost prezentat procesul-verbal referitor la rezultatul votului exprimat de deputați asupra cererii ministrului justiției și a proiectului de hotărâre privind încuviințarea arestării preventive a domnului deputat Cătălin-Florin Teodorescu. Din acest proces-verbal rezultă că, în urma reverificării de către secretarul de ședință a prezenței consemnate în apelul nominal, s-a constatat existența unei erori materiale. Plenul Camerei Deputaților, prin vot, a acceptat îndreptarea acestei erori și, ca urmare, proiectul de hotărâre privind încuviințarea arestării preventive a domnului deputat Cătălin-Florin Teodorescu a fost adoptat.

În temeiul dispozițiilor art. 72 alin. (2) din Constituția României, republicată, ale art. 24 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor, republicată, cu modificările ulterioare, și ale art. 195 din Regulamentul Camerei Deputaților, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaților nr. 8/1994, republicat, cu modificările și completările ulterioare,

Camera Deputaților adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Camera Deputaților încuviințează arestarea preventivă a domnului deputat Teodorescu Cătălin-Florin în Dosarul nr. 393/P/2013 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție - Secția de Combatere a Corupției.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din 3 decembrie 2014, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.

p. PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR,
MIRON TUDOR MITREA

București, 3 decembrie 2014.

Nr. 65.

;
se încarcă...