Președintele României

Decretul nr. 829/2014 privind conferirea unor decorații

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 09 decembrie 2014

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (3), ale art. 6 lit. A și B, ale art. 8 lit. A și B, precum și ale art. 10 din Legea nr. 29/2000 privind Sistemul național de decorații al României, republicată,

în semn de apreciere pentru îndeplinirea cu profesionalism a misiunilor de înaltă complexitate care le-au fost încredințate,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Art. 1. -

Se conferă Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 1* la prezentul decret.

Art. 2. -

Se conferă Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 2* la prezentul decret.

Art. 3. -

Se conferă Ordinul Național Pentru Merit în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 3* la prezentul decret.

Art. 4. -

Se conferă Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 4* la prezentul decret.

Art. 5. -

Se conferă Ordinul Virtutea Militară în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 5* la prezentul decret.

Art. 6. -

Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 6* la prezentul decret.

Art. 7. -

Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 7* la prezentul decret.

Art. 8. -

Se conferă Crucea Națională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 8* la prezentul decret.

Art. 9. -

Se conferă Medalia Națională Serviciul Credincios clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 9* la prezentul decret.

Art. 10. -

Se conferă Medalia Națională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 10* la prezentul decret.

Art. 11. -

Se conferă Medalia Națională Pentru Merit clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 11* la prezentul decret.

Art. 12. -

Se conferă Medalia Națională Pentru Merit clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 12* la prezentul decret.

Art. 13. -

Se conferă Medalia Virtutea Militară clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 13* la prezentul decret.

Art. 14. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa I, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 14* la prezentul decret.

Art. 15. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 15* la prezentul decret.

Art. 16. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 16* la prezentul decret.

*) Anexele nr. 1-16 conțin informații clasificate și urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, cu modificările și completările ulterioare.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BĂSESCU
În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

București, 4 decembrie 2014.

Nr. 829.

;
se încarcă...