Ministerul Apărării Naționale - MApN

Ordinul nr. 96/2014 privind conferirea Semnului onorific În Serviciul Patriei unor maiștri militari și subofițeri din Ministerul Apărării Naționale

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 05 septembrie 2014

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

Având în vedere dispozițiile art. 6 din Legea nr. 574/2004 privind Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru maiștri militari, subofițeri și pentru funcționari publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maiștri militari și subofițeri, cu modificările ulterioare,

în temeiul prevederilor art. 4 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 574/2004, cu modificările ulterioare,

ministrul apărării naționale emite prezentul ordin.

Art. 1. -

La data de 1 decembrie 2014 se conferă Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru 15 ani de activitate în domeniul apărării maiștrilor militari și subofițerilor nominalizați în anexa nr. 1.

Art. 2. -

La data de 1 decembrie 2014 se conferă Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru 20 ani de activitate în domeniul apărării maiștrilor militari și subofițerilor nominalizați în anexa nr. 2.

Art. 3. -

La data de 1 decembrie 2014 se conferă Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru 25 ani de activitate în domeniul apărării maiștrilor militari și subofițerilor nominalizați în anexa nr. 3.

Art. 4. -

Anexele nr. 1-3*) fac parte integrantă din prezentul ordin.

*) Anexele nr. 1-3 nu se publică, fiind informații clasificate.

Art. 5. -

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul apărării naționale,
Mircea Dușa

București, 1 septembrie 2014.

Nr. M.96.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...