Art. 2. -

(1) Se aprobă trecerea unui imobil din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în domeniul public al comunei Comloșu Mare, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2.

(2) Trecerea în domeniul public al comunei Comloșu Mare se face în scopul modernizării imobilului prevăzut la alin. (1) de către Consiliul Local Comloșu Mare, în vederea recalificării în Punct de trecere a frontierei Lunga - Nakovo, în regim de trafic internațional, pentru a răspunde cerințelor din Catalogul Schengen.

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 728/2014 privind transmiterea unui imobil din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în domeniul public al comunei Comloșu Mare și pentru actualizarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 728/2014:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
;
se încarcă...