Cumpără forma actualizată
  •  

(Apendicele nr 5 la normele metodologice) - Standarde internaționale revizuite pentru efluent și metode de încercare revizuite pentru instalații de tratare a apelor uzate, aplicabile de la 1 ianuarie 2016 -
SECȚIUNEA a 9-a
Întreținerea

Art. 36. -

(1) ANR sau organizația recunoscută autorizată trebuie să se asigure că manualele de operare și întreținere care însoțesc instalația, întocmite de către producător, conțin toate operațiunile de întreținere de rutină a sistemului și că acestea sunt clar definite.

(2) Toate lucrările de întreținere de rutină și de reparații trebuie să fie consemnate într-un jurnal al instalației de tratare a apelor uzate sau în jurnalul de mașini al navei. Jurnalul va fi prezentat cu ocazia inspecțiilor periodice sau a controalelor de tip PSC.

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 1186/2014 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor anexei IV revizuite la MARPOL 73/78, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor, construcțiilor și turismului nr. 1.070/2006. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 1186/2014:
Aplicare
Scop
Definiții
Cerințe generale
Specificații tehnice
Considerații referitoare la încercări
Inspecții de reînnoire și inspecții suplimentare
Familiarizarea personalului navei cu utilizarea instalațiilor de tratare a apelor uzate
Întreținerea
;
se încarcă...