Cumpără forma actualizată
  •  

§9. Alte considerații

Art. 31. -

ANR sau organizația recunoscută autorizată trebuie să verifice dacă tipul și modelul instalației de tratare a apelor uzate și numele producătorului sunt înscrise într-o manieră rezistentă pe o etichetă fixată în mod durabil direct pe instalație. Această etichetă trebuie să includă data fabricării și orice limitare pe care producătorul ori ANR sau organizația recunoscută autorizată o consideră ca fiind necesar să fie impusă în timpul funcționării sau montării instalației.

Art. 32. -

ANR sau organizația recunoscută autorizată trebuie să verifice manualele producătorului privind instalarea, operarea și întreținerea instalației, pentru a stabili dacă acestea sunt adecvate și complete. Nava trebuie să aibă la bord tot timpul un manual care descrie în detaliu procedurile de operare și de întreținere a instalației de tratare a apelor uzate și care include informații privind siguranța referitoare la substanțele chimice și materialele folosite în timpul funcționării instalației.

Art. 33. -

ANR sau organizația recunoscută autorizată trebuie să examineze cu mare atenție calificările facilităților de încercare înainte de a le autoriza să participe la efectuarea programului de încercări. Trebuie făcute toate eforturile de către producătorul instalației pentru a se asigura uniformitatea între diferitele facilități care participă la programul de încercări.

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 1186/2014 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor anexei IV revizuite la MARPOL 73/78, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor, construcțiilor și turismului nr. 1.070/2006. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...