Art. 6. -

(1) Autoritatea Guvernamentală pentru Valea Jiului, instituție publică de specialitate, cu personalitate juridică, trece din subordinea Ministerului Dezvoltării și Prognozei în subordinea Ministerului Administrației și Internelor.

(2) Guvernatorul, șef al Autorității Guvernamentale pentru Valea Jiului, este asimilat cu funcția de secretar de stat și este numit prin decizie a primului-ministru.

(3) Finanțarea cheltuielilor curente și de capital ale Autorității Guvernamentale pentru Valea Jiului se asigură integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Administrației și Internelor.

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 64/2003 pentru stabilirea unor măsuri privind înființarea, organizarea, reorganizarea sau funcționarea unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, a ministerelor, a altor organe de specialitate ale administrației publice centrale și a unor instituții publice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 64/2003:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Art 9
Art 10
Art 11
Art 12
Art 13
Art 14
Art 15
Art 16
;
se încarcă...