Art. 15. -

(1) Ministerul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației inițiază, conduce, monitorizează, implementează, operează și finanțează proiectele și programele de informatizare a administrației publice. În acest scop, în cadrul ministerului se organizează și funcționează Departamentul pentru Informatizarea Administrației Publice.

(2) Ministrul comunicațiilor și tehnologiei informației poate delega unele atribuții ale Ministerului Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, Inspectoratului General pentru Comunicații și Tehnologia Informației.

(3) Inspectoratul General pentru Comunicații și Tehnologia Informației, împreună cu autoritățile publice competente, asigură implementarea și operarea proiectelor și programelor de informatizare a administrației publice, în condițiile stabilite prin ordin al ministrului comunicațiilor și tehnologiei informației.

(4) Ministerul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației preia activitatea de atribuire electronică a autorizațiilor de transport internațional de marfă și activitatea de atribuire electronică a traseelor naționale din programele de transport prin serviciile regulate județene, interjudețene limitrofe și interjudețene de la Autoritatea Rutieră Română - A.R.R., instituție publică ce funcționează în subordinea Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului. Modificări (1)

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 64/2003 pentru stabilirea unor măsuri privind înființarea, organizarea, reorganizarea sau funcționarea unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, a ministerelor, a altor organe de specialitate ale administrației publice centrale și a unor instituții publice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 64/2003:
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Art 9
Art 10
Art 11
Art 12
Art 13
Art 14
Art 15
Art 16
Art 17
Art 18
Art 19
Art 20
Art 21
Art 22
Art 23
Art 31 "
Art 6 "
;
se încarcă...