Articolul 12 va avea următorul cuprins: - " -
Art. 12.
-

(1) Bunurile din patrimoniul cinematografiei naționale, enumerate la art. 11 lit. a) și f), sunt bunuri de interes național și se află în proprietatea publică a statului și în administrarea Centrului Național al Cinematografiei.

(2) Bunurile din patrimoniul cinematografiei naționale, enumerate la art. 11 lit. b), se află în proprietatea privată a statului și în administrarea Centrului Național al Cinematografiei.

(3) Bunurile din patrimoniul cinematografiei naționale, enumerate la art. 11 lit. d) și g), se află în proprietatea privată a statului și în administrarea Regiei Autonome de Distribuție și Exploatare a Filmelor «Româniafilm», cu excepția celor prevăzute în anexa la prezenta lege, care se află în proprietatea publică a statului și în administrarea Centrului Național al Cinematografiei."

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 64/2003 pentru stabilirea unor măsuri privind înființarea, organizarea, reorganizarea sau funcționarea unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, a ministerelor, a altor organe de specialitate ale administrației publice centrale și a unor instituții publice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 64/2003:
Art 3 "
Art 9^1 "
Art 7 "
Art 9 "
Art 14 "
Art 15 "
Art 24
Art 4 "
Art 9 "
Art 11 "
Art 12 "
Art 27 "
Art 28 "
Art 29 "
Art 39 "
Art 25
Art 26
;
se încarcă...