Guvernul României

Ordonanța de urgență nr. 24/2003 privind suspendarea plății taxei pe valoarea adăugată la organele vamale pentru echipamente din import destinate înzestrării Serviciului de Informații Externe și Serviciului de Telecomunicații Speciale

Modificări (...), Referințe (1), Referințe în jurisprudență

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 16 aprilie 2003

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 114 alin. (4) din Constituție,

Guvernul României adoptă prezenta ordonanță de urgență.

Art. 1. -

Prin derogare de la prevederile art. 29 lit. D.b) din Legea nr. 345/2002 privind taxa pe valoarea adăugată, cu modificările și completările ulterioare, se suspendă plata taxei pe valoarea adăugată la organele vamale pentru: Referințe în jurisprudență (1)

a) importurile de echipamente efectuate în anul 2003 de Compania Națională "Romtehnica" - S.A., destinate înzestrării Serviciului de Informații Externe;

b) importurile de echipamente efectuate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, destinate Sistemului național unic pentru apeluri de urgență - 112.

Art. 2. -

(1) Suspendarea prevăzută la art. 1 lit. a) se acordă pe termen de 270 de zile de la data efectuării importului pentru contractul nr. 02/038/2002 în valoare de 2.996.000 euro.

(2) Suspendarea prevăzută la art. 1 lit. b) se acordă pe termen de 270 de zile de la data efectuării importului. Importurile care beneficiază de suspendarea plății taxei pe valoarea adăugată în vamă sunt în valoare de 40.000.000 euro.

Art. 3. -

Taxa pe valoarea adăugată se achită la organele vamale până la expirarea termenului de suspendare.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NĂSTASE

Contrasemnează:
Directorul Serviciului de Informații Externe,
Gheorghe Fulga
Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale,
Tudor Tănase
p. Ministrul finanțelor publice,
Gheorghe Gherghina,
secretar de stat

București, 10 aprilie 2003.

Nr. 24.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...