Art 24 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice | Hotărâre 10/2013

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 10/2013 privind organizarea și funcționarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Organizarea și funcționarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice - Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice -
Art. 24. -

(1) Instituțiile care funcționează în subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice sunt prevăzute în anexa nr. 2.

(2) Conducătorii instituțiilor publice aflate în subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, prevăzute în anexa nr. 2 lit. A pct. 1-3, sunt numiți și eliberați din funcție de către ministrul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice, cu respectarea condițiilor legale.

(3) Oficiul Român pentru Adopții, organ de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, prevăzut în anexa nr. 2 lit. A pct. 4, este condus de un președinte cu rang de secretar de stat, numit și eliberat din funcție prin decizie a prim-ministrului, la propunerea ministrului muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice.

(4) Atribuțiile instituțiilor care funcționează în subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, prevăzute în anexa nr. 2 lit. A pct. 1-3, se stabilesc prin regulamentul de organizare și funcționare, aprobat prin ordin al ministrului muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice, cu respectarea condițiilor legale.

(5) Repartizarea numărului maxim de posturi, structura organizatorică și statele de funcții pentru instituțiile prevăzute în anexa nr. 2 lit. A pct. 1-3 se aprobă prin ordin al ministrului muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice.

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 10/2013 privind organizarea și funcționarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 10/2013:
Art 14 Conducerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 15 Conducerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 16 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 17 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 18 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 19 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 20 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 21 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 22 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 23 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 24 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 25 Organizarea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
Art 26 Dispoziții finale
Art 27 Dispoziții finale
Art 28 Dispoziții finale
Art 29 Dispoziții finale
;
se încarcă...