Președintele României

Decretul nr. 783/2012 privind conferirea unor decorații

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 04 decembrie 2012

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A, ale art. 8 lit. A și B și ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, cu modificările și completările ulterioare,

având în vedere propunerea directorului Serviciului Român de Informații,

pentru servicii deosebite în realizarea, cu profesionalism și consecvență, a obiectivelor și misiunilor ce revin Serviciului Român de Informații,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Art. 1. -

Se conferă Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 1* la prezentul decret.

Art. 2. -

Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 2* la prezentul decret.

Art. 3. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa I, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 3* la prezentul decret.

Art. 4. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 4* la prezentul decret.

___________

* Anexele nr. 1-4 conțin informații clasificate și urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, cu modificările și completările ulterioare.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BĂSESCU

În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

București, 29 noiembrie 2012.

Nr. 783.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...