Prim-ministru

Decizia nr. 73/2019 privind numirea domnului Viorel Mocanu în funcția de secretar de stat, Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 16 aprilie 2019

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 5 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 868/2003 privind organizarea și funcționarea Agentului guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, cu modificările ulterioare,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1. -

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Viorel Mocanu se numește în funcția de secretar de stat, Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Art. 2. -

La data prevăzută la art. 1, Decizia prim-ministrului nr. 29/2019 privind numirea domnului Viorel Mocanu în funcția de Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu rang de director general, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 110 din 12 februarie 2019, se abrogă.

PRIM-MINISTRU
VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Toni Greblă

București, 16 aprilie 2019.

Nr. 73.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...