Guvernul României

Hotărârea nr. 133/2019 pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.486/2005 privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 13 martie 2019

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată,

Guvernul României adoptă următoarea hotărâre:

Art. I. -

În anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.486/2005 privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 25 din 11 ianuarie 2006, cu modificările și completările ulterioare, punctul I litera C, poziția 22 se modifică și va avea următorul cuprins:

"

22. Sediul Ministerului Fondurilor Europene din șoseaua București-Ploiești nr. 1-1B, sectorul 1, București și sediul din strada Mendeleev nr. 36-38, sectorul 1 București;".

Art. II. -

Posturile necesare pentru instituirea pazei și protecției cu efective de jandarmi la sediile Ministerului Fondurilor Europene din șoseaua București-Ploiești nr. 1-1B, sector 1, București și din strada Mendeleev nr. 36-38, sectorul 1, București, prevăzute în anexa nr. 1 punctul I litera C poziția 22 la Hotărârea Guvernului nr. 1.486/2005 privind asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi, cu modificările și completările ulterioare, astfel cum a fost modificată prin prezenta hotărâre, se asigură prin redistribuirea posturilor la nivelul Jandarmeriei Române, în limita indicatorilor aprobați în prezent.

PRIM-MINISTRU
VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ

Contrasemnează:
Ministrul fondurilor europene,
Rovana Plumb
Ministrul afacerilor interne,
Carmen Daniela Dan
p. Ministrul finanțelor publice,
Daniela Pescaru,
secretar de stat

București, 12 martie 2019.

Nr. 133.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...