Art 26 Desfășurarea concursului | Regulament

Acesta este un fragment din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție din 31.01.2012 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Organizarea și desfășurarea concursului - Desfășurarea concursului -
Art. 26. -
Modificări (1), Practică judiciară (1)

(1) Punctajul maxim ce poate fi atribuit ca urmare a evaluării conduitei, deontologiei și integrității candidaților este de 25 de puncte, repartizate astfel: Practică judiciară (1)

- conduita profesională în timpul ședinței de judecată și relația cu justițiabilii, avocații, experții, interpreții în timpul exercitării funcției - 5 puncte;

- relațiile cu colegii, grefierii, celălalt personal al instanței ori parchetului la care au funcționat ori cu personalul instanțelor sau parchetelor superioare ori inferioare ierarhic - 5 puncte;

- conduita în societate - 5 puncte;

- integritate, evitarea conflictelor de interese de orice natură, imparțialitate - 5 puncte;

- modul în care se raportează la valori precum independența justiției și a judecătorului - 5 puncte.

(2) Membrii Consiliului Superior al Magistraturii primesc pentru fiecare candidat câte o fișă de evaluare pe care notează fiecare criteriu cu puncte situate între 0 și maximul punctajului alocat. Modificări (1)

(3) Este nulă fișa de evaluare pe care nu s-a notat punctajul la unul sau mai multe dintre criteriile prevăzute la alin. (1) sau s-a alocat un punctaj mai mare decât cel maxim prevăzut de prezentul articol. Fișa de evaluare nulă nu va fi luată în considerare la calcularea punctajului mediu obținut de candidat.

(4) Punctajul mediu obținut de fiecare candidat ca urmare a evaluării conduitei, deontologiei și integrității este înscris în fișa centralizatoare a rezultatelor interviului și se publică pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, al Institutului Național al Magistraturii și al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Mergi la:
Art 16 Comisiile de concurs
Art 17 Comisiile de concurs
Art 18 Comisiile de concurs
Art 19 Desfășurarea concursului
Art 20 Desfășurarea concursului
Art 21 Desfășurarea concursului
Art 22 Desfășurarea concursului
Art 23 Desfășurarea concursului
Art 24 Desfășurarea concursului
Art 25 Desfășurarea concursului
Art 26 Desfășurarea concursului
Art 27 Desfășurarea concursului
Art 28 Desfășurarea concursului
Art 29 Desfășurarea concursului
Art 30 Desfășurarea concursului
Art 31 Desfășurarea concursului
Art 32 Desfășurarea concursului
Art 33 Desfășurarea concursului
Art 34 Desfășurarea concursului
Art 35 Desfășurarea concursului
Art 36 Desfășurarea concursului

Acesta este un fragment din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție din 31.01.2012 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...