Art. 2. -

(1) Pentru declarațiile de venit depuse de contribuabili după data intrării în vigoare a prezentului ordin, termenul de emitere și transmitere a deciziilor de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale datorate de persoanele fizice pentru anii fiscali 2016 și 2017, precum și a impozitului anual pe veniturile realizate de persoanele fizice în anul 2017 este de 3 zile lucrătoare de la data depunerii declarațiilor.

(2) Pentru declarațiile de venit depuse de contribuabili după data de 30 octombrie 2018, până la data intrării în vigoare a prezentului ordin, termenul de emitere și transmitere a deciziilor de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale datorate de persoanele fizice pentru anii fiscali 2016 și 2017, precum și a impozitului anual pe veniturile realizate de persoanele fizice în anul 2017 este de 3 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a prezentului ordin.

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 2906/2018 pentru aprobarea Procedurii de acordare a bonificației pentru plata cu anticipație a sumelor de plată, reprezentând impozit pe venit, contribuție individuală de asigurări sociale și contribuție individuală de asigurări sociale de sănătate, stabilite prin decizii de impunere anuală. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 2906/2018:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
;
se încarcă...