Președintele României

Decretul nr. 876/2018 privind conferirea Ordinului Virtutea Aeronautică

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 08 noiembrie 2018

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1) și alin. (2) lit. c) și ale art. 8 lit. A din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, republicată, precum și ale Legii nr. 460/2002 privind Ordinul Virtutea Aeronautică și Medalia Virtutea Aeronautică, cu modificările ulterioare,

cu ocazia Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru contribuția importantă în consolidarea capacității operaționale a Armatei României și dezvoltarea cooperării militare bilaterale, precum și pentru sprijinul constant acordat Forțelor Aeriene pe timpul derulării programelor de modernizare și înzestrare a armatei țării noastre,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Articol unic. -

Se conferă Ordinul Virtutea Aeronautică în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, de pace, domnului colonel (Rz) Dreyer F. Steven, Statele Unite ale Americii.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
KLAUS-WERNER IOHANNIS
În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ

București, 6 noiembrie 2018.

Nr. 876.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...