Președintele României

Decretul nr. 871/2018 privind conferirea Ordinului Național Pentru Merit

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 08 noiembrie 2018

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1) și alin. (2) lit. c), ale art. 6 lit. A din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, republicată, precum și ale Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 104/2000 privind reinstituirea Ordinului și Medaliei Naționale Pentru Merit, aprobată prin Legea nr. 542/2001, cu modificările ulterioare,

cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă instituției militare, pentru profesionalismul manifestat în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, precum și pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea de consilier în domeniul juridic,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Articol unic. -

Se conferă Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de pace, domnului general-maior Lupulescu N. Nicolae, Ministerul Apărării Naționale.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
KLAUS-WERNER IOHANNIS
În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ

București, 6 noiembrie 2018.

Nr. 871.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...