Art 39 Dispoziții tranzitorii și finale | Ordonanță de urgență 177/2002

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 177/2002 privind salarizarea și alte drepturi ale magistraților. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Dispoziții tranzitorii și finale -
Art. 39.
- Jurisprudență

(1) Judecătorii financiari din Colegiul jurisdicțional al Curții de Conturi, judecătorii financiari inspectori din Secția jurisdicțională a Curții de Conturi, procurorii financiari și procurorii financiari inspectori de pe lângă Curtea de Conturi sunt salarizați cu coeficienții de multiplicare prevăzuți la cap. A al anexei nr. 1 pentru procurorii și, respectiv, procurorii inspectori din Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiție. Președintele Colegiului jurisdicțional al Curții de Conturi se salarizează la nivelul procurorului-șef de secție din Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiție.

(2) Judecătorii financiari din cadrul colegiilor jurisdicționale ale camerelor de conturi județene, respectiv a municipiului București, precum și procurorii financiari de pe lângă camerele de conturi se salarizează cu coeficienții de multiplicare prevăzuți la cap. A al anexei nr. 1 pentru funcțiile similare din cadrul curților de apel și al parchetelor de pe lângă aceste instanțe. Președinții colegiilor jurisdicționale ale camerelor de conturi județene, respectiv a municipiului București, se salarizează la nivelul vicepreședinților curților de apel. Jurisprudență

(3) Magistrații-asistenți din cadrul Secției jurisdicționale a Curții de Conturi se salarizează cu coeficientul de multiplicare prevăzut de prezenta lege pentru judecătorii curților de apel.

(4) Personalului prevăzut la alin. (1)-(3) i se aplică în mod corespunzător dispozițiile art. 4. Jurisprudență

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 177/2002 privind salarizarea și alte drepturi ale magistraților. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 177/2002:
Art 29 Alte drepturi ale magistraților
Art 30 Alte drepturi ale magistraților
Art 31 Alte drepturi ale magistraților
Art 32 Alte drepturi ale magistraților
Art 33 Alte drepturi ale magistraților
Art 34 Alte drepturi ale magistraților
Art 35 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 36 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 37 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 38 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 39 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 40 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 41 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 42 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 43 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 44 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 45 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 46 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 47 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 48 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 49 Dispoziții tranzitorii și finale
;
se încarcă...