Ministerul Transporturilor - MT

Ordinul nr. 485/2014 privind aprobarea Planului de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului industrial produs de portul Galați

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 30 aprilie 2014

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 4 alin. (25) lit. b) din Hotărârea Guvernului nr. 321/2005 privind evaluarea și gestionarea zgomotului ambiant, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 5 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 24/2013 privind organizarea și funcționarea Ministerului Transporturilor, cu modificările și completările ulterioare,

ministrul transporturilor emite prezentul ordin.

Art. 1. -

Se aprobă Planul de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului industrial produs de portul Galați aparținând Companiei Naționale "Administrația Porturilor Dunării Maritime" - S.A. Galați, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezentul ordin.

*) Anexa nu poate fi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, din motive de natură tehnico-redacțională, aceasta fiind disponibilă în format electronic pe pagina de internet a Companiei Naționale "Administrația Porturilor Dunării Maritime" - S.A. Galați.

Art. 2. -

Compania Națională "Administrația Porturilor Dunării Maritime" - S.A. Galați va asigura implementarea Planului de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului industrial produs de portul Galați.

Art. 3. -

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul transporturilor,
Dan-Coman Șova

București, 23 aprilie 2014.

Nr. 485.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...