Parlamentul României

Legea nr. 192/2002 privind scutirea de la plata drepturilor de import a bunurilor provenite sau finanțate direct din fonduri nerambursabile NATO

Modificări (...), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 23 aprilie 2002

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Art. 1. -

Unitățile de cercetare-dezvoltare sunt scutite de la plata drepturilor de import a bunurilor provenite sau finanțate direct din fonduri nerambursabile NATO, achiziționate în cadrul proiectelor NATO de cercetare-dezvoltare.

Art. 2. -

Derularea importurilor prevăzute la art. 1 se face pe baza licențelor de import emise de Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru comerț exterior și promovare economică, după obținerea avizelor Ministerului Educației și Cercetării și Direcției generale NATO din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Cererile de licență de import se întocmesc cu specificarea poziției tarifare a fiecărui bun din import.

Art. 3. -

Bunurile din import provenite sau finanțate direct din fonduri nerambursabile NATO devin proprietatea unităților de cercetare-dezvoltare numai după confirmarea de către Ministerul Educației și Cercetării a aprobării raportului final de execuție a proiectului NATO de către Divizia afacerilor științifice și de mediu a NATO.

Această lege a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din 12 februarie 2002, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituția României.
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
VALER DORNEANU

Această lege a fost adoptată de Senat în ședința din 21 martie 2002, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituția României.
p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
ALEXANDRU ATHANASIU

București, 16 aprilie 2002.

Nr. 192.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...