Art 45 Personalul bibliotecilor | Lege 334/2002

Acesta este un fragment din Legea bibliotecilor nr. 334/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Personalul bibliotecilor -
Art. 45.
- Modificări (1), Referințe în jurisprudență (2)

(1) Angajarea personalului de specialitate din bibliotecile finanțate din fonduri publice, cu personalitate juridică, se realizează prin concurs organizat de conducerea bibliotecii, potrivit legii; din comisiile de concurs vor face parte și reprezentanți ai bibliotecilor, cu rol de coordonare metodologică.

(2) Angajarea personalului de specialitate din bibliotecile finanțate din fonduri publice, fără personalitate juridică, se realizează prin concurs organizat de autoritatea tutelară; din comisiile de concurs va face parte și reprezentantul bibliotecii, cu rol de coordonare metodologică.

(3) Nomenclatorul de funcții și criteriile de normare a resurselor umane în bibliotecile publice sunt prevăzute în anexa la prezenta lege.

(4) Pentru bibliotecile din învățământ și bibliotecile specializate, nomenclatorul de funcții și criteriile de normare vor fi elaborate corelat cu prevederile anexei, în termen de 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a prezentei legi, și vor fi aprobate prin ordin al ministrului de resort.

Acesta este un fragment din Legea bibliotecilor nr. 334/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 334/2002:
Art 35 Biblioteci publice
Art 36 Biblioteci școlare
Art 37 Biblioteci școlare
Art 38 Biblioteci școlare
Art 39 Patrimoniul bibliotecilor
Art 40 Patrimoniul bibliotecilor
Art 41 Patrimoniul bibliotecilor
Art 42 Patrimoniul bibliotecilor
Art 43 Patrimoniul bibliotecilor
Art 44 Personalul bibliotecilor
Art 45 Personalul bibliotecilor
Art 46 Personalul bibliotecilor
Art 47 Personalul bibliotecilor
Art 48 Personalul bibliotecilor
Art 49 Personalul bibliotecilor
Art 50 Personalul bibliotecilor
Art 51 Personalul bibliotecilor
Art 52 Conducerea bibliotecilor
Art 53 Conducerea bibliotecilor
Art 54 Conducerea bibliotecilor
Art 55 Conducerea bibliotecilor
;
se încarcă...