Art 25 Biblioteci publice | Lege 334/2002

Acesta este un fragment din Legea bibliotecilor nr. 334/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Sistemul național de biblioteci - Biblioteci publice -
Art. 25.
-

Biblioteca Metropolitană București exercită funcția de bibliotecă publică și de depozit local pentru municipiul București, de bibliotecă județeană pentru județul Ilfov, precum și de centru de informare și documentare în domeniul biblioteconomiei pentru bibliotecile publice din România, având următorul obiect de activitate: Modificări (2)

a) colecționează și achiziționează toate categoriile de documente necesare organizării activității de lectură, informare, documentare și educație permanentă în toate sectoarele Capitalei, prin filiale și biblioteci mobile, precum și publicațiile de specialitate din țară și din străinătate, în vederea informării bibliotecilor publice din România; Modificări (1)

b) elaborează și editează Bibliografia retrospectivă și curentă a municipiului București, alte publicații de specialitate, alcătuiește baze de date și asigură servicii de informare comunitară;

c) colecționează, conservă și valorifică fondul de documente specifice cu scopul protejării patrimoniului culturii scrise a municipiului București și a județului Ilfov.

Acesta este un fragment din Legea bibliotecilor nr. 334/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 334/2002:
Art 15 Biblioteca Academiei Române
Art 16 Biblioteca Academiei Române
Art 17 Biblioteci universitare
Art 18 Biblioteci universitare
Art 19 Biblioteci universitare
Art 20 Biblioteci specializate
Art 21 Biblioteci specializate
Art 22 Biblioteci publice
Art 23 Biblioteci publice
Art 24 Biblioteci publice
Art 25 Biblioteci publice
Art 26 Biblioteci publice
Art 27 Biblioteci publice
Art 28 Biblioteci publice
Art 29 Biblioteci publice
Art 30 Biblioteci publice
Art 31 Biblioteci publice
Art 32 Biblioteci publice
Art 33 Biblioteci publice
Art 34 Biblioteci publice
Art 35 Biblioteci publice
;
se încarcă...