Guvernul României

Hotărârea nr. 83/2014 privind aprobarea ajutorului de stat care se acordă producătorilor de cartofi afectați de organismele de carantină dăunătoare culturii cartofului

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 14 februarie 2014

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, și al art. 6 din Ordonanța Guvernului nr. 14/2010 privind măsuri financiare pentru reglementarea ajutoarelor de stat acordate producătorilor agricoli, începând cu anul 2010, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 74/2010, cu completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Se aprobă ajutorul de stat care se acordă producătorilor de cartofi afectați de organismele de carantină dăunătoare culturii cartofului pentru recolta anului 2012 și suma totală alocată acestui ajutor de stat.

Art. 2. -

Valoarea totală a ajutorului de stat prevăzut la art. 1 este de 2.000 mii lei și se asigură de la bugetul de stat, în limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe anul 2014.

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemnează:
Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale,
Daniel Constantin
p. Viceprim-ministru, ministrul finanțelor publice,
Dan Manolescu,
secretar de stat
Ministrul delegat pentru buget,
Liviu Voinea
Ministrul afacerilor externe,
Titus Corlățean

București, 12 februarie 2014.

Nr. 83.

;
se încarcă...