Art 82 Licențe și autorizații | Lege 504/2002

Acesta este un fragment din Legea audiovizualului nr. 504/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Licențe și autorizații -
Art. 82.
- Respingeri de neconstituționalitate (1), Referințe în jurisprudență (5), Doctrină (1)

(1) Orice distribuitor care retransmite servicii de programe prin rețele de telecomunicații are obligația să includă în oferta sa serviciile de programe ale Societății Române de Televiziune destinate publicului din România, precum și alte servicii de programe, libere la retransmisie și fără condiționări tehnice sau financiare ale radiodifuzorilor privați, aflați sub jurisdicția României, în limita a 25% din numărul total de servicii de programe distribuite prin rețeaua respectivă. Modificări (2), Referințe în jurisprudență (7)

(2) În limita posibilităților, distribuitorii care retransmit servicii de programe prin rețele de telecomunicații vor include în ofertele lor de programe canalul TVR Cultural, cu condiția alocării fondurilor necesare către Societatea Română de Televiziune, pentru folosirea gratuită a decodoarelor. Modificări (1), Respingeri de neconstituționalitate (1), Referințe în jurisprudență (5)

(3) În mediul rural, pentru rețele cu mai puțin de 100 de abonați Societatea Română de Televiziune poate asigura gratuit recepția programelor publice, în vederea retransmisiei.

(4) În localitățile în care o minoritate națională reprezintă o pondere mai mare de 20% distribuitorii vor asigura și servicii de transmitere a programelor care sunt libere la retransmisie, în limba minorității respective. Referințe în jurisprudență (3)

(5) În limita posibilităților, distribuitorii care retransmit servicii de programe prin rețele de telecomunicații vor include în ofertele lor de programe serviciile publice ale Societății Române de Radiodifuziune, ale unui program de radiodifuziune național și ale unui program de radiodifuziune local, private. Modificări (1)

Acesta este un fragment din Legea audiovizualului nr. 504/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 504/2002:

   Art 72   Licențe și autorizații

   Art 73   Licențe și autorizații

   Art 74   Licențe și autorizații

   Art 75   Licențe și autorizații

   Art 76   Licențe și autorizații

   Art 77   Licențe și autorizații

   Art 78   Licențe și autorizații

   Art 79   Licențe și autorizații

   Art 80   Licențe și autorizații

   Art 81   Licențe și autorizații

   Art 82   Licențe și autorizații

   Art 83   Limitele dreptului de exclusivitate

   Art 84   Limitele dreptului de exclusivitate

   Art 85   Limitele dreptului de exclusivitate

   Art 86   Limitele dreptului de exclusivitate

   Art 87   Contravenții și sancțiuni

   Art 88   Contravenții și sancțiuni

   Art 89   Contravenții și sancțiuni

   Art 90   Contravenții și sancțiuni

   Art 91   Contravenții și sancțiuni

   Art 92   Contravenții și sancțiuni
Doctrină:
Legislația concurenței. Comentarii și explicații, ediția 1
;
se încarcă...