Art 20 Consiliul Național al Audiovizualului | Lege 504/2002

Acesta este un fragment din Legea audiovizualului nr. 504/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Consiliul Național al Audiovizualului -
Art. 20.
- Modificări (1)

(1) Activitatea Consiliului este analizată de către Parlament, prin dezbaterea raportului anual, care se prezintă pentru anul anterior, și ori de câte ori comisiile de specialitate ale Parlamentului solicită președintelui Consiliului rapoarte specifice.

(2) Raportul anual de activitate a Consiliului se depune la comisiile de specialitate ale Parlamentului, până la data de 15 aprilie.

(3) În situația în care comisiile de specialitate resping raportul anual al Consiliului, acesta este obligat ca în termen de 30 de zile să prezinte comisiilor reunite un program de măsuri concrete pentru remedierea lipsurilor semnalate, program ce va fi depus spre dezbatere și aprobare comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

(4) Raportul comisiilor de specialitate asupra raportului anual de activitate a Consiliului și, după caz, programul de măsuri se supun dezbaterii în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, în prezența membrilor Consiliului.

(5) Membrii Consiliului au obligația să își însușească concluziile rezultate în urma dezbaterilor și să își asume răspunderea pentru îndeplinirea programului de măsuri stabilit prin hotărâre a Parlamentului.

(6) Raportul comisiilor de specialitate se referă la legalitatea activităților Consiliului, precum și la corectitudinea și transparența operațiunilor financiare.

(7) În îndeplinirea misiunii sale de garant al interesului public Consiliul are obligația de a publica rapoarte periodice privind modul în care își exercită atribuțiile.

Acesta este un fragment din Legea audiovizualului nr. 504/2002 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 504/2002:
Art 10 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 11 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 12 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 13 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 14 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 15 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 16 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 17 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 18 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 19 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 20 Consiliul Național al Audiovizualului
Art 21 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 22 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 23 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 24 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 25 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 26 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 27 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 28 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 29 Conținutul comunicării audiovizuale
Art 30 Conținutul comunicării audiovizuale
;
se încarcă...