Președintele României

Decretul nr. 428/2020 privind conferirea Ordinului Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler

Modificări (...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 680 din 30 iulie 2020.

În vigoare de la 30 iulie 2020

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1) și alin. (2) lit. c), ale art. 6 lit. A din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 105/2000 privind reinstituirea Ordinului, Crucii și Medaliei naționale Serviciul Credincios, aprobată prin Legea nr. 543/2001, cu modificările ulterioare,

în semn de apreciere a serviciilor deosebite pe care le-a adus statului român și instituției militare, a rezultatelor remarcabile obținute în activitate, precum și a înaltului profesionalism dovedit în exercitarea atribuțiilor încredințate,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Articol unic. -

Se conferă Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, domnului general-locotenent Anastasof Dobre Laurian.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
KLAUS-WERNER IOHANNIS
În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
LUDOVIC ORBAN

București, 30 iulie 2020.

Nr. 428.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...