Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar

Ordinul nr. 290/2020 pentru adoptarea Manualului de reglementări internaționale de control al calității, audit, revizuire, alte servicii de asigurare și servicii conexe, ediția 2018, vol. I, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Audit și Asigurare (IAASB) și publicat de Federația Internațională a Contabililor (IFAC)

Modificări (...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 679 din 30 iulie 2020.

În vigoare de la 30 iulie 2020

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 32, art. 50 lit. b), art. 73 și art. 75 alin. (2) lit. c) din Legea nr. 162/2017 privind auditul statutar al situațiilor financiare anuale și al situațiilor financiare anuale consolidate și de modificare a unor acte normative,

având în vedere prevederile art. 77 alin. (2) și (3) din Legea nr. 162/2017 privind auditul statutar al situațiilor financiare anuale și al situațiilor financiare anuale consolidate și de modificare a unor acte normative,

președintele Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar emite prezentul ordin.

Art. 1.

Se adoptă Manualul de reglementări internaționale de control al calității, audit, revizuire, alte servicii de asigurare și servicii conexe, ediția 2018, vol. I, traducerea în limba română a "Handbook of International Quality Control, Auditing, Review, Other Assurance, and Related Services Pronouncements, 2018 Edition, ISBN: 978-1-60815-389-3" vol. I, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Audit și Asigurare (IAASB) și publicat de Federația Internațională a Contabililor (IFAC), aplicabil de către auditorii financiari și de firmele de audit autorizați/autorizate în România și înregistrați/înregistrate în Registrul public electronic al auditorilor financiari și firmelor de audit, publicat pe site-ul Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar.

Art. 2.

Manualul de reglementări internaționale de control al calității, audit, revizuire, alte servicii de asigurare și servicii conexe, ediția 2018, vol. I, este disponibil la adresa web: https://www.codetic-standardeinternationale.ro/wp-content/uploads/2020/07/Manualul-ISA-Vol-I-RO.pdf.

Art. 3.

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Președintele Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar,
Cristiana Doina Tudor

București, 16 iulie 2020.

Nr. 290.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...