Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine

Regulamentul de organizare și funcționare privind monitorizarea și execuția contractelor de asistență tehnică, servicii de consultanță și contracte de lucrări în baza Condițiilor generale de contract de construcție de lucrări de inginerie și clădiri proiectate de către beneficiar (FIDIC roșu - ed. 1999) din 14.11.2013

Modificări (...), Referințe (1)

În vigoare de la 20 noiembrie 2013

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă
sau autentifică-te
  •  

1. PREAMBUL: TERMENE INTERNE PREVĂZUTE ÎN REGULAMENT

1.1. CONTRACTE EXECUȚIE LUCRĂRI

1.1.1. Activități în perioada de pre-construcție

a) Data de Începere a Lucrărilor

Termenul conform Condiții Generale/Speciale FIDIC Cartea Roșie 1999 - 42 de zile (notificarea se transmite "cu cel puțin 42 zile înainte" de Data de Începere)

b) Posesia Șantierului

Termenul conform Condiții Generale FIDIC Cartea Roșie 1999 - conform Anexei la Oferta din cadrul fiecărui Contract (în general 28 zile de la Data de Începere, sau în situația predării etapizate a amplasamentului nu se vor depăși 365 zile); Termenul propus - depinde de data la care va fi emisă Decizia de expropriere

c) Polițe de Asigurare (medicală, securitatea muncii, și responsabilitate, etc.)

Termenul conform Condiții Generale FIDIC Cartea Roșie 1999 - conform Anexei la Oferta

Această activitate este în sarcina Antreprenorului, acesta având obligația contractuală de a transmite spre verificare Inginerului (Consultantului).

d) Programul de execuție

Termenul conform Condiții Generale FIDIC Cartea Roșie 1999 - 28 de zile de la Data de Începere

Această activitate este în sarcina Antreprenorului, acesta având obligația contractuală de a transmite spre verificare și aprobare Inginerului (Consultantului) în termenul prevăzut în cadrul Contractului.

e) Graficul de Plăți (Fluxul de Numerar)

Termenul conform Condiții Generale FIDIC Cartea Roșie 1999 - 28 de zile de la Data de Începere.

Antreprenorul și Inginerul au obligația ca până la data de 5 a fiecărei luni să transmită fluxul de numerar actualizat către Beneficiar (CNADNR SA).

1.1.2. Activități în perioada de construcție

a) Întâlnirile de Progres

Termenul conform Condiții Generale FIDIC Cartea Roșie 1999 - nu exista termen contractual

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...