Parlamentul României

Legea nr. 306/2013 pentru aprobarea încetării valabilității, prin denunțare, a Convenției privind crearea Organizației internaționale pentru colaborare economică și tehnico-științifică în domeniul industriei electrotehnice "INTERELECTRO" în relație cu România

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 29 noiembrie 2013

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  
Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Art. 1. -

Se aprobă încetarea valabilității, prin denunțare, în relație cu România, a Convenției privind crearea Organizației internaționale pentru colaborare economică și tehnico-științifică în domeniul industriei electrotehnice "INTERELECTRO", ratificată prin Decretul Consiliului de Stat nr. 125 din 12 aprilie 1974, publicat în Buletinul Oficial, Partea I, nr. 65 din 20 aprilie 1974.

Art. 2. -

Ministerul Afacerilor Externe face cunoscută, prin ordin publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, în conformitate cu art. 34 alin. (5) din Legea nr. 590/2003 privind tratatele, data la care Convenția privind crearea Organizației internaționale pentru colaborare economică și tehnico-științifică în domeniul industriei electrotehnice "INTERELECTRO" își încetează valabilitatea în relație cu România.

Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 și ale art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.

PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
VALERIU-ȘTEFAN ZGONEA
PREȘEDINTELE SENATULUI
GEORGE-CRIN LAURENȚIU ANTONESCU

București, 21 noiembrie 2013.

Nr. 306.

;
se încarcă...