Ministerul Sănătății - MS

Regulamentul de organizare și funcționare a subcomisiei naționale de evaluare a unităților de dializă publice și private din 09.10.2013

Modificări (1), Referințe (1)

În vigoare de la 17 octombrie 2013 până la 17 februarie 2015

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă
sau autentifică-te
  •  

Art. 1. -

(1) Prezentul regulament se referă la organizarea și funcționarea Subcomisiei Naționale de Evaluare a Unităților de Dializă Publice și Private (SCNEUD) conform prevederilor Legii nr. 95/2006, înființată în baza Ordinului nr. 637/241/2006 al Ministrului Sănătății și al Președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

(2) Regulamentul poate fi modificat la propunerea membrilor Subcomisiei Naționale de Evaluare a Unităților de Dializă Publice și Private și aprobat prin ordin al Ministrului Sănătății și Președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Art. 2. -

(1) Procesul de evaluare a unităților de dializă se referă la unitățile de dializă publice și private autorizate de către Ministerul Sănătății, pentru a intra în relație contractuală cu casele de asigurări de sănătate.

(2) Evaluarea fiecărei unități de dializă se face individual, pe centre, stații de dializă și unități satelite centrului de dializă, ambulatorii sau intraspitalicești.

CAPITOLUL I Componența Subcomisiei Naționale de Evaluare a Unităților de Dializă Publice și Private.

Art. 3. -

(1) Subcomisia Națională de Evaluare a Unităților de Dializă Publice și Private are în componență 3 reprezentanți ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, angajați ai acesteia și 2 reprezentanți ai Ministerului Sănătății angajați ai acestuia.

(2) Desemnarea și revocarea reprezentanților instituțiilor menționate la alin. (1) se face prin Ordin, de către Ministrul Sănătății și Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

(3) Înlocuirea unui reprezentant se face în condițiile alin. (2), împreună cu notificarea încetării nominalizării reprezentantului precedent.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...