Parlamentul României

Hotărârea nr. 21/2020 privind numirea unor consilieri de conturi, a unui vicepreședinte la Curtea de Conturi și a unui vicepreședinte la Autoritatea de Audit

Modificări (1)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 571 din 30 iunie 2020.

În vigoare de la 30 iunie 2020

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 140 din Constituția României, republicată, precum și ale art. 8, art. 15 alin. (1), art. 46 alin. (1) și (2) și art. 47 alin. (1) din Legea nr. 94/1992 privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Se numesc în funcția de consilieri de conturi, pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 15 octombrie 2020:

1. Lazăr Sorin;

2. Călin Ion;

3. Boghicevici Claudia;

4. Dezso Csongor-Attila;

5. Popa Adrian.

Art. 2. -

Domnul Sârbu Ilie, numit consilier de conturi prin Hotărârea Parlamentului României nr. 39/2015 privind numirea unui consilier de conturi, vicepreședinte al Autorității de Audit, se numește în funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi, pe locul devenit vacant prin demisia domnului Marcu Nicu, numit prin Hotărârea Parlamentului României nr. 78/2017 privind numirea unor consilieri de conturi, a președintelui și a unui vicepreședinte la Curtea de Conturi, precum și numirea președintelui și a unui vicepreședinte la Autoritatea de Audit, pentru restul mandatului început prin Hotărârea Parlamentului României nr. 28/2014 privind numirea unor consilieri de conturi și a unui vicepreședinte la Curtea de Conturi.

Art. 3. -

Domnul Bădălău Niculae, consilier de conturi, se numește în funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit, pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 15 octombrie 2020.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 30 iunie 2020, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
ION-MARCEL CIOLACU
p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
ROBERT-MARIUS CAZANCIUC

București, 30 iunie 2020.

Nr. 21.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...