Parlamentul României

Hotărârea nr. 20/2020 privind numirea unor membri în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

Modificări (...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 571 din 30 iunie 2020.

În vigoare de la 30 iunie 2020

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 23 alin. (2) și ale art. 25 din Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și ale Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 45/2020 pentru completarea Ordonanței Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare,

Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Se numesc membri ai Colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, pentru un mandat de 5 ani, următorii:

1. doamna Popa Claudia Sorina;

2. domnul Diaconu Adrian Nicolae;

3. domnul Grama Horia;

4. domnul Jura Cristian;

5. domnul Asztalos Csaba Ferenc;

6. doamna Olteanu Cătălina.

Art. 2. -

Doamna Moța Maria se numește membru al Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, pe funcția declarată vacantă potrivit Hotărârii Parlamentului României nr. 16/2019 privind revocarea doamnei Bertzi Theodora din funcția de membru al Colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, pentru restul de mandat început potrivit Hotărârii Parlamentului României nr. 21/2018 privind numirea unui membru al Colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 30 iunie 2020, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.

PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
ION-MARCEL CIOLACU
p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
ROBERT-MARIUS CAZANCIUC

București, 30 iunie 2020.

Nr. 20.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...