Consiliul Uniunii Europene

ACORD
sub forma unui schimb de scrisori între Uniunea Europeană și Turcia referitor la modificarea Acordului dintre Uniunea Europeană și Republica Turcia privind participarea Republicii Turcia la "Programul-cadru pentru cercetare și inovare (2014-2020) - Orizont 2020" al Uniunii
Număr celex: 22020A0622(02

Modificări (...)

În vigoare de la 22 iunie 2020

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă
sau autentifică-te
  •  

A. Scrisoare din partea Uniunii Europene

Domnule Ambasador,

Aș dori să vă mulțumesc pentru scrisoarea dumneavoastră din 18 decembrie 2017 prin care solicitați ca factorul de corecție aplicabil contribuției financiare a Republicii Turcia în temeiul Acordului dintre Uniunea Europeană și Republica Turcia privind participarea Republicii Turcia la "Programul-cadru pentru cercetare și inovare (2014-2020) - Orizont 2020" al Uniunii (denumit în continuare "Acordul de asociere Orizont 2020") să fie modificat la nivelul 0 pentru exercițiul financiar 2020.

Modificarea factorului de corecție necesită o modificare a acordului de asociere Orizont 2020, în special a anexei II la acesta. Articolul 7 alineatul (4) din Acordul de asociere Orizont 2020 prevede că acordul nu poate fi modificat decât în scris, cu acordul comun al părților.

Prin urmare, aș dori să propun ca modificarea factorului de corecție aplicabil contribuției financiare a țării dumneavoastră în temeiul Acordului de asociere Orizont 2020 să se efectueze după cum se menționează în anexa la prezenta scrisoare.

Dacă această modificare este convenabilă pentru dumneavoastră, aș sugera ca prezenta scrisoare, inclusiv anexa la aceasta și răspunsul dumneavoastră, să constituie o modificare prin acord scris a Acordului de asociere Orizont 2020 dintre Uniunea Europeană și Republica Turcia în sensul articolului 7 alineatul (4) menționat mai sus. Modificarea este aplicabilă, cu titlu provizoriu, începând cu data primirii scrisorii dumneavoastră de răspuns, fără a aduce atingere niciunor alte proceduri interne necesare în țara dumneavoastră înainte ca aceasta să își exprime consimțământul final de a-și asuma obligații în temeiul acestei modificări.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...