Prim-ministru

Decizia nr. 401/2013 pentru modificarea Deciziei prim-ministrului nr. 340/2013 privind numirea reprezentanților societății civile în cadrul Consiliului Economic și Social

Modificări (1)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 589 din 18 septembrie 2013.

În vigoare de la 18 septembrie 2013 până la 23 septembrie 2015, fiind abrogat prin Decizie 219/2015.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Având în vedere propunerea formulată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice,

în temeiul prevederilor art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, al art. 11 alin. (2) lit. c) și art. 17 alin. (1) lit. c) și e) din Legea nr. 248/2013 privind organizarea și funcționarea Consiliului Economic și Social,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. I. -

(1) La data intrării în vigoare a prezentei decizii se revocă din calitatea de membru al Plenului Consiliului Economic și Social domnul Costel Stanciu, reprezentant al societății civile din partea Asociației pentru Protecția Consumatorilor.

(2) Începând cu data prevăzută la alin. (1), domnul Sorin Mierlea se numește în calitatea de membru al Plenului Consiliului Economic și Social, reprezentant al societății civile din partea Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.

Art. II. -

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Vasile Carnariu se numește în calitatea de membru al Plenului Consiliului Economic și Social, reprezentant al societății civile din partea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România - UNCJR.

Art. III. -

(1) La data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează, la cerere, calitatea de membru al Plenului Consiliului Economic și Social a domnului Marius Marinescu, reprezentant al societății civile din partea Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului.

(2) Începând cu data prevăzută la alin. (1), domnul Mircea Șerbănoiu se numește în calitatea de membru al Plenului Consiliului Economic și Social, reprezentant al societății civile din partea Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului.

Art. IV. -

Numerele curente 2, 7, 9 și 11 din anexa "Lista cuprinzând reprezentanții societății civile în Consiliul Economic și Social" la Decizia prim-ministrului nr. 340/2013 privind numirea reprezentanților societății civile în cadrul Consiliului Economic și Social, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 481 din 1 august 2013, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

"2. Sorin Mierlea Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
7. Vasile Carnariu Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România - UNCJR
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
9. Mircea Șerbănoiu Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
11. Gabriela Szabo Fundația Culturală Delta"
PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Ion Moraru

București, 18 septembrie 2013.

Nr. 401.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...